element_urn_Fe-B01M23
 
 

Element

Met Element hebben we een merk gelanceerd dat puur is en authenticiteit uitstraalt. Het is voor ons belangrijk dat onze nabestaanden gekoesterd kunnen worden op een serene manier. Met Element willen we het perspectief verruimen. Waar plaats je de urn? Hoeveel directe aandacht krijgt ze?

Wij zijn de bezielers, ontwerpers en makers van Element.
We zijn gestart vanuit een checklist met noodzaken. Wat weerhoudt ons van de assen van een overledene thuis te bewaren? Naast evidente functie, welke esthetische en vormelijke eigenschappen zorgen ervoor dat de drempel verlaagd wordt? Wat vinden we zelf mooi? Waar kunnen we een urn plaatsen? Met deze vragen zijn we gestart en zo hebben we een eigen filosofie uitgeschreven waarin persoonlijkheid en authenticiteit centraal staat.

Het complete creatieve proces komt tot stand in ons atelier, Atelier Arena. De ideeën worden uitgewerkt en we zorgen voor de nodige omkadering om onze urnen aan u voor te stellen, gaande van het uitdenken, uittekenen en vervaardigen van de urnen, het selecteren van het assortiment uit onze creaties, tot het fotograferen in interieurs om zo een realistisch beeld te scheppen dat we kunnen verwerken in onze catalogus of website. We vinden het belangrijk dat uw keuze op een rustig en ongedwongen manier kan verlopen, daarom stellen we de urnen niet voor als product, maar als een interieurelement dat bij u thuis kan passen.

In iedere urn staat het logo van Element gebakken. Zo kunt u ongetwijfeld herkennen dat u een authentieke en unieke Element urn, vervaardigd in ons atelier, in uw bezit hebt. Iedere urn wordt geleverd met een bijgevoegd certificaat.

”Van een mooi interieur worden mensen blij, een storend element geeft een onaangenaam gevoel.”

where to buy

Onze urnen verkopen we via uitvaartondernemers. Zij zijn het eerste contact bij het verliezen van een dierbare en in de beste plaats om de familie te begeleiden bij het kiezen van een mooie urn.
In het geval dat onze urnen niet worden voorgesteld, kan je altijd terecht bij ons in het atelier. De volledige collectie is aanwezig in onze winkel.

Neem alvast een kijkje op de Element website en, als je dat wil kan je Element ook volgen op sociale media.

www.elementurn.eu
www.facebook.com/elementurn
www.instagram.com/elementurn.eu