DSCF0547.jpg

Industriepark Noord 29
8730 Beernem
België

creatief@atelierarena.be
social: @AtelierArena

Renaat Steurbaut
+32 (0)474 22 25 34

Ann-Sophie Ververken
+32 (0)474 54 48 57

Marnick Ververken
+32 (0)478 28 17 27

wekelijkse winkeldag

Atelier Arena wekelijks open op zaterdag, van 14u tot 17u
Andere dagen mogelijk op afspraak.

social media

Indien je de laatste creaties wil zien, een kijkje achter de schermen wil nemen, op de hoogte wil blijven van upcoming events, of een video wil bekijken waarin je kan zien hoe onze producten gemaakt worden, dat alles is mogelijk via onze pagina's op Instagram en Facebook.

Instagram  -  Facebook 

 

Wil je ons werk kopen of verkopen?

We zijn heel het jaar door open op afspraak. Neem contact met ons op om een datum te prikken. Wij wonen bij ons atelier en zijn flexibel.

Er zijn verschillende terugkerende momenten in het jaar wanneer we een volledig weekend open zijn en onze winkel en atelier vrij toegankelijk is. Dit zijn onze jaarlijkse open atelier dagen die telkens het laatste weekend van oktober plaats vinden, en drie weekends in december als als Kerstshopping.

Indien je een winkel hebt en geïnteresseerd bent om ons werk te verkopen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij ontvangen je graag in ons atelier om onze keramiek en typografie voor te stellen.

Heb je een horecazaak en ben je op zoek naar unieke stukken servies? Bij ons kan je functionele keramiek vinden dat direct ‘inzetbaar’ is, maar het is ook perfect mogelijk om een gepersonaliseerde set te bespreken.

naam *
naam