DESIGNER / MAKER

Wij zijn Ann-Sophie Ververken en Renaat Steurbaut. Werkend vanuit ons atelier te Beernem vormen we Atelier Arena. Vanuit onze visie op ontwerp, maken we creaties. Belangrijk voor ons is eigenheid, visie, functie, esthetiek. Dit alles moet in evenwicht zijn.

KERAMIEK

We maken functionele keramiek, namelijk urnen, vazen en schalen. Hierbij vertrekken we altijd vanuit een oervorm waarop we een ingreep uitvoeren die ons toelaat de limiet op te zoeken. Dit kenmerkt onze eigenheid. We willen hiermee de primaire functie overstijgen.

Onze urnencollectie, ELEMENT, kunt u vinden bij de uitvaartondernemer in uw buurt. Op de website van Element vindt u het gamma en de verdelerslijst: www.elementurn.eu

TYPOGRAFIE

Dit houdt in dat we nadenken over en rekening houden met de witruimte en de tekst die tevoorschijn moet komen. We zijn hiermee vooral werkzaam in de uitvaartwereld. Wij benaderen een monument, grafzerk, urnegraf, maar ook huisnummers en naamplaten vanuit het opschrift zelf. Het idee wordt een schets en de schets wordt een ontwerp dat uitgevoerd wordt in het materiaal dat best past bij de totale vormgeving. Dit is ofwel brons, ofwel inox. Voor de uitvoering werken we samen met een Italiaans atelier, ook een familiebedrijf, Bertolotti. De verkoop en plaatsing wordt verzorgd door professionelen in de uitvaartsector.

Hiervoor lanceren we in maart een compleet nieuwe website: www.bertolotti.be