Nieuwe website!

We hebben onze website compleet gerestyled, aangevuld met vele informatie over wie we zijn en wat we doen. Dit als één groot project, gecombineerd met onze ander sites www.elementurn.eu, www.bertolotti.be en www.marnickververken.be die ofwel nieuw gecreëerd zijn, ofwel ook een complete transformatie hebben ondergaan. Met de herlancering van de Atelier Arena site zijn we er bijna, nog enkele aanpassingen aan Element en de lancering van de Bertolotti site, en dan zijn we er. Dus stay tuned!


Het lanceringsbericht van op Facebook:

Leer de mensen achter Atelier Arena kennen. Ontdek onze visie, wat ons inspireert, wat onze drijfveren zijn. Kom te weten wat we naast keramiek ook nog doen. Hou het in de gaten, We vullen de site regelmatig aan met foto's en uitleg.
Blijf op de hoogte van onze projecten en evolutie via onze nieuwspagina en nieuwsbrief.