Interieur

Wat wij doen bij Atelier Arena heeft hoofdzakelijk te maken met interieur. Onze visie, ontwerpen en uitwerkingen zijn niet alleen van toepassing op interieurelementen maar ook op de wanden, die als het ware de grenzen zijn van de ruimtes. De muur is niet zomaar een vlak maar is een essentieel onderdeel van de ruimtelijkheid. Vanuit die visie gaan we op zoek naar de juiste techniek of afwerking ervan.

180302-99.jpg

Marnick Ververken

www.marnickververken.be
Marnick is de geschikte vakman die deze interieurwerken voor u uitvoert. Jarenlange ervaring, zijn kritisch oog en zoektocht naar perfectie zorgen voor een goede combinatie om geslaagde werken af te leveren.

advies interieur technieken

advies

In Atelier Arena zijn we met 3 teamleden met elk een visie en mening waar u kunt op rekenen om kleur en stijladvies te geven in uw woning. We kunnen u adviseren over welke decoratieve wandtechnieken er in uw interieur passen en welke unieke keramische interieurelementen een aanvulling zouden zijn voor interieur.

interieur styling

styling

Wenst u een complete restyling van uw interieur? Ook daarbij staan wij u graag bij.
Vanuit onze benadering "vormen omvatten leegte” en “de begrenzing van ruimte” die centraal staat in onze visie, bekijken wij het interieur als een leeg canvas die op de juiste plaats "ingevuld" moet worden.