by Bertolotti for Atelier Arena

 
 

ontwerpen/creëren/inspireren

“Wij maken eigenzinnige en tijdloze ontwerpen in brons of inox.”

Typografie impliceert dat we nadenken over en rekening houden met de witruimte en de tekst die tevoorschijn moet komen. We zijn hiermee vooral werkzaam in de uitvaartwereld. Wij benaderen een gedenksteen, grafzerk, urnegraf vanuit de naam die erop komt.

De patina's voor de brons die we geselecteerd hebben zijn stuk voor stuk matte afwerkingen. Ze zijn eigenzinnig, authentiek en stijlvol. Inox stellen we in voor twee verschillende afwerkingen voor. Glanzend (gepolijst) en mat geborsteld.

“Best of both worlds.”

Het uitwerken van een tekst of ontwerp is een grotendeels handmatig proces, bijgestaan door hedendaagse hi-tech om zo tot de hoogste kwaliteit te komen. Het ontwerp wordt ofwel uitgefreesd ofwel uitgelazerd uit het pure plaatmateriaal en daarna verder handmatig afgewerkt en gepatineerd. Hierdoor kunnen er kleine verschillen merkbaar zijn. Dit is eigen aan het product en zorgt voor het unieke karakter ervan.

Eens het ontwerp af is wordt dit doorgegeven aan het Bertolotti Atelier in Italië. Bertolotti werkt met hoogstaande technologie en afwerking waardoor ze een verfijnd en tot in de puntjes afgewerkt resultaat afleveren.

meer informatie op www.bertolotti.be